Gro betyder kvinna. Det finns runristningar från 1000-talet där ordet Gro finns med. Gro är också ett nordisk kvinnonamn som betyder växa och spira. Först i den mörka varma jorden ligger ett litet frö som väntar på att få utvecklas till sin fulla potential. Fröet är du, din utveckling och frigörelse som strävar efter att nå friden, helandet och förlåtelsen inom dig. Vi behöver det varma mörka för att kunna skjuta iväg mot ljuset. Rötterna, relationen med dig själv är grunden till all utveckling. Vi är allt, både ljuset och mörkret. så låt dig gro, växa och spira.


VÄLKOMMEN HEM!


Här är jag:-) Kvinna. mamma och mormor som bor i Helsingborg. Jag har levt ett genomlevt liv. Jag är inte rädd för mörkret inte heller för det stora ljuset. Därför jag vet vad vi är och vad vi är sprungna ur. Mitt kall är djupt och innerligt och för mig är växa och frid ledord, där läkning får ta tid i närvaro, öppenhet och tillit. Vi får förstås inte glömma bort de stora skratten, ni vet, de som kommer från djupet, som frigör och hjälper oss att våga vila blicken lite längre i någon annans ögon.

Jag tror på människors inre kraft. Jag tror på att vi alla föds med en låga i oss. En gudskärna som längtar och ropar efter oss genom våra liv. Jag tror på att vi människor på olika sätt söker efter denna plats i oss. I min roll som präst och terapeut finner jag samma återkommande tema i människors sökande. Längtan efter frigörelse och att bli sedd i all sin bräcklighet men också i sin storhet.

Jag är en passionerad kommunikatör och jag tror att mina medmänniskor skulle säga att jag är en kreativ möjliggörare. En jordnära kvinna som vill bygga trygga rum. Jag har min klangbotten i teaterns värld som regissör/skådespelare och ett antal strängar som tonar in på området intimitet, sexualitet och kropp.

Jag vet att min bredd som hyposyntesterapeut, coach inom ämnet sex och intimitet och slutligen som präst är unik.
Därför väljer jag att kombinera dessa tre i mitt arbete. 
Mitt kall är att stödja kvinnor och par med att hjälpa dem att nå sin fulla potential. Genom att läka och finna sin inre frid och sitt sanna jag.


Mina utbildningar

  • Präst i Svenska kyrkan
  • Sexibilitycoach
  • Hyposyntesterapeut®
  • Regissör/Skådespelare